10 Ağustos 2009 Pazartesi

Haykırma Müessesesi #1


Böylede bir seri başlatayım,belki sonra bu maddelenmişleri uzun yazı haline getiririm ama ne zamanki üşengecim ne zamanki haykırmak istiyorum yöntem bu olacaktır,seri hayat bulacaktır.

>Dolmuşta kafayı cama yaslayıp tek kulaklık kulakta hüzünle klip çeken genç,ben senin verdiğin 50 liranın üstünü beklemekten dolayı o kadar hüzünle dolu olduğunu biliyorum,hiç klip ayağına yatma.

>Bir kişiden daha “Oğlum bu kapalı mekanlarda sigara içme yasağı asıl kışın bi yerlerimize kaçacak” benzeri cümle duyarsam sigarayı bırakacam,o denli ciddiyim.Yeter arkadaşım anladık.

>İnsan büyüdüğünü ;Alamancılar olarak tabir edilen eş dost akrabanın ,Haribo yerine Jack Daniel’s getirmesiyle daha net idrak ediyor.

2 yorum:

  1. valla bilhassa ben dolmuştayken para üzerim gelmemesi durumunda varoşlarda oturmam münasebetiyle o koca yolu müziksiz gitmenin imkansız olmasına rağmen gayet cin gibi dururum o kulaklığı ömrü billah takmam..işin garibi o psikolojiylen uzatılan her paraya hamle yapmamsa beni her defasında yerin dibine sokar..belirteyim dedim "zen"cim...:)

    YanıtlaSil
  2. uzatılan her paraya hamle yapıp , boş yere uzatılan elin ,bozuntuya vermemek namına saça götürülmesi hareketini kim bulduysa burdan şükranlarımı sunuyorum bol bol... =)

    YanıtlaSil

Bunlarda Var:

Related Posts with Thumbnails