31 Ekim 2009 Cumartesi

Beyaz Show


Zaten oldum olası çok hazzetmemişimdir Beyaz’dan ama bu sene programı beni gerçekten afakanlarla kanka yaptı.Geçen hafta ve bu hafta(şu an) ısrarla,umutla bi bok olur belki eğlenebilirim umuduyla izledim programı ama keçiboynuzu etkisi dışında bir şey kalmadı ağzımda.Program Facebook’un derlemesi haline gelmiş durumda.Devamlı oradan aşina olunan videolar ,konuklar.Herif İngiltere’den dansçı çocuğu bile konuk etti,yakında Susan Boyle’u da çağırır.Şu an konuklar bile 1 Kadın 1Erkek ,yani feyste günde en az 3 kişinin 15 videosunu paylaştığı dizinin başrolleri.Adı “Talk Show” olarak geçen programda iki dakika kesintisiz süren sohbete rastlamadım henüz.Ya araya bir video ,ya şarkı,ya skeç,ya telefon ya da reklam giriyor.Bir de bana Beyaz artık yaşı ilerledikçe inceden bi ilgi manyaklığına,kıskançlığa bulaştı gibi geliyor ki iyice çekilmez hale geldi program.Bilmiyorum çok sıkıldım…

Edit: Celtics- Bulls maçı varmış Ntv'de ve ben mal gibi beyaz show izledim ilk yarıyı kaçırdım.Ooooff offff!!!

4 yorum:

  1. talk show'a kimi konuk edeceksin baska? dunyadaki show'larda aynisini yapiyor. diz sinema ve tiyatro oyunculari, sarkicilar ve benzeri kisiler gelir. ayrica begenmiyorum deyip sonrada her hafta izleyenlerede sasmak lazim galiba. hani su dizi degil belgesel izlerim diyenler gibi.

    YanıtlaSil
  2. Dünyadaki emsalleri söylüyorsan onlar konukları alıp "konuşuyorlar",benim derdim zaten sohbet dışında zilyon tane şeyin olması programda,müzisyen konuklar ise program sonu sadece 1 şarkı söyleyip gidiyorlar yurtdışında,album tanıtmıyorlar burdaki gibi.Öte yandan beni yurtdışı örnekleri hiç ilgilendirmiyo zaten.
    Ayrıca farkındaysan ben ıyy nası izliyorsunuz gibi bir yorumda bulunmamışım sevgili "adsız",izleyip sıkılmışım.Ortada üçüncü sınıf bir hava atma,küçük görme girişimi yok zaten.Bir de isimle yorumlar yaparsak daha mutlu olacağım..

    YanıtlaSil
  3. buraya nasıl girdim bilmiyorum ama bende senin gibi düşünüyorum ayrıca ben maçı kaçırmadım :)

    YanıtlaSil
  4. yandaş bulmak önemli tabi=))

    YanıtlaSil

Bunlarda Var:

Related Posts with Thumbnails